Terapeutit

Vaajakosken Kuntohoidon henkilökunta

Sinikka Kilpikoski

Perustaja, fysioterapeutti

Olen Vaajakosken Kuntohoito Oy:n perustaja sekä tuki-ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut fysioterapeutti. Valmistuin lääkintävoimistelijaksi Tampereella vuonna 1969, minkä jälkeen perustin perheen ja hoitolaitoksen Vaajakoskelle.

Juuso Kilpikoski

Toimitusjohtaja, fysioterapeutti

Olen Vaajakosken Kuntohoito Oy:n toimitusjohtaja. Valmistuin Fysioterapeutiksi marraskuussa 2016 Lahden Ammattikorkeakoulusta. Olen Erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Toimin myös miesten salibandymaajoukkueen sekä Jyväskylän Happeen fysioterapeuttina.

Tuula Pirttimäki

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti

Työskentelen Vaajakosken Kuntohoidossa fysioterapeuttina sekä lymfaterapeuttina. Olen erikoistunut lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon ja työskentelen myös tuki- ja liikuntaelinsairaiden, turvotusongelmaisten sekä vaikeavammaisten parissa.

Petra Pirttimäki

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta ja toiminut siitä lähtien fysioterapeuttina Vaajakosken kuntohoidossa. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Osaamisalueeseeni kuuluu myös muun muassa alaraajojen tutkiminen ja yksilöllisten tukipohjallisten teko.

Petteri Ruuskanen

Fysioterapeutti

Olen tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut fysioterapeutti. Aloitin alan opiskelut 1986 ja valmistuin samana vuonna kuntohoitajaksi Kuopiosta. Jatkoin fysioterapiaopiskelua Jyväskylässä valmistuen 1991. Tämän jälkeen työskentelin Peurungassa 22 vuotta vuoteen 2013 asti.

Pertti Vehkavuori

Fysioterapeutti

Olen tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut fysioterapeutti. Fysioterapiatutkinnon olen suorittanut Tampereella. Urani alussa työskentelin Helsingissä. Potilashoidon lisäksi toimin pääkaupungin selkäyhdistyksen sekä BACK DOC -menetelmän kouluttajana kirjoittaen myös asiantuntija-artikkeleita eri lehtiin.