Ajankohtaista

Artikkelit

LPG-terapia on ratkaisu

PEHMITTÄÄ kudoksen fibroosia

Mekaaninen mobilisointitekniikka mahdollistaa kovettuneen ja herkän kudoksen hoidon, joiden käsittely manuaalisesti on mahdotonta. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa joka ehkäisee fibroosin muodostumista. Hoito aktivoi verenkiertoa ja avaa aineenvaihduntaa tuoden soluille happea ja ravinteita. Samalla kuona-aineiden poistuminen vilkastuu nestekierron aktivoitumisen myötä, joka on 3x nopeampaa kuin manuaalaisen lymfan vaikutus.

OPTIMOI arven paranemisprosessia

Sidekuksen stimulointi lisää fibroplastien liikkumiskapasiteettia, joka tukee luonnollista arpeutumisprosessia. Tämä perustavanlaatuinen vaikutus on tulosta alfa-SM aktiinin synteesin aktivaatiosta, proteiinin joka kuvaa myofibroplasteja. Kollageenin ja elastiinin uudelleen järjestäytymisen johdosta LPG-terapia mahdollistaa vaurioituneen kudoksen palautumisen liikkuvaksi ja elastiseksi samalla ehkäisten epämukavan arpikudoksen muodostumista.

Useiden hoito-ohjelmien ansiosta LPG auttaa merkittävästi vähentämään arpikudokseen liittyviä oireita: kipu, inflammaatio, turvotus, kovettuma, heikentynyt nivelliikkuvuus, lihaskireys, jäykkyys, arkuus. Maailman johtavana sidekudoksen (faskia) hoidossa LPG tarjoaa terapeutille ainutlaatuisen ja patentoidun tekniikan joka täydentää ja tuo erinomaisen lisän työhön.

Raimo Alanen, fysioterapeutti